Newsroom
Inviţie

Vă invităm la Conferinţa Generală

În acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, 4 aprilie, şi dumincă, 5 aprilie, la casele de întruniri ale Bisericii lui Isus a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vom avea şansa să îi ascultăm pe profeţii şi apostolii în viaţă ai ai Domnului nostru Isus Hristos, vorbindu-ne la Conferinţa Generală.

Apostolul Robert D. Halesdin Cvorumul celor Doisprezece Apostolia spus: "Cât de mult avem nevoie de conferinţa generală! Prin intermediul conferinţelor, credinţa noastră este întărită şi mărturiile noastre cresc."

Ascultaţi cuvântarea dânsului intitulată "Conferinţa generală – să ne întărim credinţa şi mărturia" sau citiţi-o în varianta scrisă, pentru a afla câteva aspecte despre motivul pentru care este atât de importantă Conferinţa Generală şi a cui conferinţă este ea.

PROGRAMUL CONFERINŢEI GENERALE din 4-5 aprilie 2015 (cu datele şi orele standard în România, pentru vizionare în limba română)

Sâmbătă, 4 aprilie 2015

  • 17:00-18:30 Adunarea Generală a Societăţii de Alinare - retransmisie - sunt invitate să participe toate femeile în vârstă de peste 8 ani.
  • 19:00-21:00 Sesiunea de sâmbătă dimineaţă - transmisiune în direct - sesiune la care toată lumea este invitată să participe.
  • 21:00-21:30 Raportul mondial al Bisericii - înregistrare - sesiune la care toată lumea este invitată să participe.

Duminică,  5 aprilie 2015

  • 12:00-14:00 Sesiunea Generală a Preoţiei - retransmisie - sunt invitaţi să participe toţi bărbaţii.
  • 15:00-17:00 Sesiunea de sâmbătă după-amiază - retransmisie - sesiune la care toată lumea este invitată să participe.
  • 17:00-17:30 Raportul mondial al Bisericii - retransmisie - sesiune la care toată lumea este invitată să participe.
  • 18:30-19:00 Muzică şi Cuvânt spiritual - transmisiune în direct - transmisiune la care toată lumea este invitată să participe.
  • 19:00-21:00 Sesiunea de duminică dimineaţă - transmisiune în direct - sesiune la care toată lumea este invitată să participe..

Transmisiunile pot fi recepţionate prin Internet pe Windows Media Player, din orice locaţie, accesând http://stream.lds.org/326976-000001. Toate transmisiunile vor fi disponibile cu aproximativ 30 minute înainte de începerea sesiunii.

Pentru a va conecta la adresa sus menţionată, vă rugăm să parcurgeţi cu atenţie următorii paşi:

  • porniţi calculatorul şi conectaţi-vă la Internet, de preferinţă prin cablu;
  • deschideţi Windows Media Player;
  • apăsaţi simultan Ctrl+U. În fereastra care se deschide, introduceţi adresa de mai sus şi apăsaţi pe Enter;
  • în cazul în care toţi paşii sunt parcurşi corect şi echipamentul central funcţionează, programul se va încărca.

Vă aşteptăm alături de noi!

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.