Comunicat de presă

Conferinţa generală un ospăţ spiritual

În timp ce se preconizează un auditoriu format din peste 120.000 de persoane în Centrul de Conferinţe în acest sfârşit de săptămână la a 185-a Conferinţa Generală Anuală a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, conferinţa va fi vizionată şi ascultată de milioane de membri ai Bisericii şi de prietenii lor, prin intermediul televiziunii, radioului şi transmisiunilor prin satelit şi Internet.

Cele cinci sesiuni ale conferinţei din acest sfârşit de săptămână şi sesiunea generală a femeilor, care a avut loc sâmbăta trecută în oraşul Salt Lake, dar care, în Europa, va fi retransmisă în această sâmbătă din cauza diferenţei de fus orar, vor putea fi vizionate şi ascultate în peste 95 de limbi.

În timpul conferinţei, conducătorii Bisericii vor aborda o varietate de subiecte despre Evanghelia lui Isus HristosCei din auditoriu vor fi întăriţi şi înăltaţi spiritual. Ei sunt încurajaţi să se gândescă la întrebări la care doresc să primească răspuns şi, dacă sunt atenţi la cuvintele conducătorilor şi la şoaptele Spiritului, ei vor primi aceste răspunsuri în timpul conferinţei.

 

Notă: Pentru programul detaliat al conferinţei în limba română consultaţi articolul intitulat „Vă invităm la Conferinţa Generală

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.