Comunicat de presă

Biserica face o actualizare în legătură cu sănătatea conducătorilor

ACTUALIZARE (29 mai, 2015 ora 9:45 MDT)

Vineri, s-a raportat că vârstnicul L. Tom Perry, membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, suferă de cancer în stadiu terminal. Biserica a anunţat luna trecută că vârstnicul Perry a fost diagnosticat ca având cancer la tiroidă. Cancerul s-a răspândit, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Bisericii. Vârstnicul Perry are 92 de ani.

Eric Hawkins, purtător de cuvânt al Bisericii, a spus: „Vârstnicul Perry ne-a rugat să transmitem recunoştinţa sa pentru rugăciunile oferite pentru el şi pentru bunătatea care i s-a arătat de către membri şi prieteni ai Bisericii. În pofida tratamentelor precedente, cancerul i s-a răspândit în mod agresiv la plămâni şi în alte părţi ale trupului. Vârstnicul Perry este acasă. Nu va mai participa la adunări, însă primeşte vizite din partea membrilor Cvorumului celor Doisprezece Apostoli, Primei Preşedinţii şi familiei apropiate. Dânsul va începe să primească îngrijire paliativă în următoarele zile”.

 

ACTUALIZARE (8 mai, 2015 ora 16:00 MDT)

Vârstnicul Richard G. Scott, 86 de ani, se odihneşte acasă, recuperându-se după spitalizarea sa recentă cauzată de sângerări gastrointestinale. S-a găsit un ulcer la stomac, iar sângerarea a fost oprită fără a fi nevoie de o intervenţie chirurgicală majoră. Vârstnicul Scott, cunoscut pentru blăndeţea sa şi slujirea sa devotată, a avut probleme de memorie cauzate de vârstă şi, în acest moment, nu este în totalitate capabil de a participa la întâlnirile Cvorumului celor Doisprezece. Medicii consideră starea sa ca fiind stabilă.

Între timp, în această săptămână, vârstnicul L. Tom Perry şi-a reluat responsabilităţile şi a participat la ambele adunări programate ale Cvorumului celor Doisprezece. Dânsul continuă tratamentul medical împotriva cancerului la tiroidă.

 

ACTUALIZARE (28 aprilie, 2015 ora 17:00 MDT)

Vârstnicul Richard G. Scott, care de curând a fost spitalizat din cauza unor sângerări gastrointestinale, a fost externat din spital în această după-amiază.

Vârstnicul L. Tom Perry, care a fost diagnosticat cu cancer la glanda tiroidă săptămâna trecută, rămâne acasă, unde primeşte vizitele autorităţilor generale şi se ocupă de treburile Bisericii. Apostolul de 92 de ani continuă să primească îngrijiri medicale.

 

ACTUALIZARE (24 aprilie, 2015 ora 9:00 MDT)

Vârstnicul L. Tom Perry va începe tratamentul cu radiaţii în această dimineaţă, după ce a fost diagnosticat cu cancer la glanda tiroidă. Vârstnicul Perry este al doilea apostol senior în ceea ce priveşte lungimea duratei slujirii sale ca apostol şi cel mai în vârstă apostol în viaţă.

Vârstnicul Richard G. Scott, în vârstă de 86 de ani, a fost spitalizat aseară din cauza unei sângerări gastrointestinale. Sângerarea a fost stabilizată şi dânsul are parte de odihnă. Vârstnicul Scott slujeşte în Covurmul celor Doisprezece Apostoli din 1 octobrie 1988.

Dânşii sunt recunoscători pentru rugăciunile spuse în folosul lor şi pentru gândurile de bine care le sunt transmise.  

 

ACTUALIZARE (22 aprile, 2015 ora 20:30 MDT)

Vârstnicul L. Tom Perry a fost externat din spital şi se odihneşte acasă.

 

(22 aprile, 2015 ora 15:00 MDT) Vârstnicul L. Tom Perry este la spital pentru analize şi pentru a fi ţinut sub observaţie datorită unor probleme de respiraţie, a declarat miercuri Eric Hawkins, purtător de cuvânt al Bisericii. Vârstnicul Perry, în vârstă de 92 de ani este al doilea apostol senior din Cvorumului celor Doisprezece.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.