Articol de ştiri

Pagina de Facebook „Faceţi cunoştinţă cu mormonii” a înregistrat peste 150 de like-uri în mai puţin de 36 de ore de la lansarea ei.

Pagina de Facebook a fanilor din România ai filmului „Faceţi cunoştinţă cu mormonii” a fost lansată în data de 27 aprilie. Pagina a înregistrat peste 150 de like-uri în mai puţin de 36 de ore de la lansarea ei.

Georgeta Finna, actriţă şi filantrop din Oradea, care nu este membră a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, când a fost întrebată de ce a dat like paginii de Facebook «Faceţi cunoştinţă cu mormonii» a răspuns: „Am dat like, deoarece am ales să nu ascult părerile altora şi să nu dau ascultare criticilor care stau şi analizează pe dinafară. M-am dus în congregaţiile lor de câteva ori să văd cum este de fapt această religie pe dinăuntru. Şi mi-a plăcut ceea ce am văzut. Am avut ocazia să văd şi să cunosc oameni deosebiţi, oameni dedicaţi, şi ce m-a atras cel mai mult a fost atitudinea pozitivă ce l-am văzut în aceşti oameni! Iar eu cred că această atitudine pozitivă ar trebui să se regasească în fiecare om!”

Omenii sunt entuziasmaţi să vadă filmul!

 

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.