Comunicat de presă

Vă invităm la Sărbătoarea Culturală - Templul Freiberg

În data de 3 septembrie 2016, sâmbătă, de la ora 18:00 ora locală (19:00 ora României), o sărbătoare culturală va avea loc la Dresda, Germania, cu ocazia re-dedicării Templului Freiberg, Germania. Conform organizatorilor aceasta este prima dată când o sărbătoare culturală de acest gen are loc în Europa. În timpul sărbătorilor culturale este prezentată istoria şi cultura ţărilor care aparţin de Templul respectiv. Este un eveniment plin de dans, cântec şi voie bună, o sărbătoare a credinţei şi a tradiţiilor.

Vă invităm să vizionaţi acest evenimnet accesând link-ul: https://www.lds.org/broadcasts/watch/freiberg-germany-temple-cultural-celebration/2016/09?lang=deu

Acest scurt video de prezentare explică ce înseamnă o sărbătoare culturală pentru tinerii de 12-18 ani, care sunt protagoniştii principali ai evenimentului, pe bază voluntară, nefiind profesionişti. Ei se pregătesc timp de mai multe luni, învăţând dansuri şi cântece pe care nu le ştiau înainte, pentru a-şi reprezenta ţara.

Tema sărbătorii culturale organizate cu ocazia re-dedicării Templului Freiberg este tema tinerelor fete şi tinerilor băieţi din acest an, adică „Înaintaţi cu fermitate în Hristos”, care provine dintr-o scriptură din Cartea lui Mormon, 2 Nefi 31:20 „Prin urmare, trebuie să înaintaţi cu fermitate în Hristos, având o strălucire perfectă a speranţei şi o iubire de Dumnezeu şi de toţi oamenii. Prin urmare, dacă înaintaţi ospătându-vă din cuvântul lui Hristos şi înduraţi până la sfârşit, iată, astfel a spus Tatăl: Voi veţi avea viaţă veşnică”.

Vă aşteptăm cu drag!

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.