Comunicat de presă

Casa deschisă a Templului Freiberg vizitată şi de membrii şi prietenii Bisericii din România

În perioada 12-27 august, Templul Freiberg, Germania al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, care deserveşte membrii Bisericii din partea de vest a României, găzduieşte o Casă deschisă, timp în care oricine poate vizita interiorul Templului. La acest eveniment au fost prezenţi şi membrii şi prietenii Bisericii din România.

 

Oamenii care au ajuns să viziteze Templul în perioada Casei deschise ne-au împărtăşit motivul pentru care au făcut acest efort de a călători peste 2000 de kilometri dus întors şi sentimentele pe care le au faţă de ceea ce au văzut. Un fost preşedinte de Templu, Manfred Schütze, preşedintele Misiunii Berlin-Germania, Christian Fingerle şi preşedintele Districtului Oradea, Florin Geambaşu, de asemenea au fost prezenţi pentru a-i saluta pe cei care veneau la Casa deschisă şi ne-au împărtăşit sentimentele lor, iar fratele Schönherr, funcţionarul Tempului, ne-a vorbit despre istoria acestui Templu special, primul Templu construit într-o ţară comunistă, şi importanţa modificărilor aduse asupra structurii acestuia.

Vă invităm să vizionaţi acest video şi să veniţi să vizitaţi Templul.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.