Subiect

Casa deschisă organizată pentru prezentarea unui templu

După ce Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă construieşte un templunou, clădirea sacră este deschisă publicului. Oricine poate veni la această Casă deschisă care, de obicei, durează câteva săptămâni. După aceea, templul este dedicat în mod oficial şi este deschis numai membrilor Bisericii care sunt activi în Biserică.

În timpul unei Case deschise, vizitatorii învaţă mai multe despre scopul templelor şi despre motivul pentru care ele sunt importante pentru sfinţii din zilele din urmă. O Casă deschisă începe cu o scurtă introducere video şi, apoi, un ghid neremunerat îi duce pe vizitatori în templu. O dată ce se află înăuntru, ghidul explică modul de utilizare al încăperilor principale, cum ar fi instruire, căsătoriesau botez. Ghidul explică, de asemenea, pe scurt, credinţa sfinţilor din zilele din urmă care stă la baza acestor utilizări. La sfârşitul vizitei, vizitatorii sunt conduşi în zona în care se află recepţia şi gustările, loc în care sunt voluntari pregătiţi să răspundă întrebărilor suplimentare.

Participarea la Casele deschise organizate pentru prezentarea templelor este gratuită însă, uneori, poate solicita deţinerea de bilete, din cauza numărului mare de persoane care doresc să participe. Pe lângă tururile adresate publicului larg, Casele deschise organizate pentru prezentarea templelor includ, adesea, tururi adresate exclusiv vecinilor, antreprenorilor, muncitorilor care au lucrat la construirea clădirii, presei locale şi demnitarilor locali şi guvernamentali invitaţi.

Pentru membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, templele sunt „casa Domnului”, cele mai sacre locuri de pe pământ. Rânduielile din templu unesc familiilepentru totdeauna, îi învaţă pe oameni scopul vieţii şi explică planul salvării întocmit de Dumnezeu. Frecventarea templului subliniază creşterea spirituală personală şi întăreşte angajamentul sfinţilor din zilele din urmă de a urma exemplul lui Isus Hristos.

În prezent, sunt 134 de temple în funcţiune în întreaga lumeşi alte 26 au fost anunţate sau sunt în construcţie.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.