Comunicat de presă

Apostolul L. Tom Perry le mulţumeşte membrilor şi prietenilor în timp ce starea sănătăţii sale se înrăutăţeşte

Vineri, s-a raportat că vârstnicul L. Tom Perry, membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, suferă de cancer în stadiu terminal. Biserica a anunţat luna trecută că vârstnicul Perry a fost diagnosticat ca având cancer la tiroidă. Cancerul s-a răspândit, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Bisericii. Vârstnicul Perry are 92 de ani.

Eric Hawkins, purtător de cuvânt al Bisericii, a spus: „Vârstnicul Perry ne-a rugat să transmitem recunoştinţa sa pentru rugăciunile oferite pentru el şi pentru bunătatea care i s-a arătat de către membri şi prieteni ai Bisericii. În pofida tratamentelor precedente, cancerul i s-a răspândit în mod agresiv la plămâni şi în alte părţi ale trupului. Vârstnicul Perry este acasă. Nu va mai participa la adunări, însă primeşte vizite din partea membrilor Cvorumului celor Doisprezece Apostoli, Primei Preşedinţii şi familiei apropiate. Dânsul va începe să primească îngrijire paliativă în următoarele zile”.

Citiţi, de asemenea, actualizările precedente despre starea de sănătate a conducătorilor Bisericii. 

 

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.