Newsroom
Articol de ştiri

Filmul „Faceţi cunoştinţă cu mormonii” la Bucureşti

După premiera sa europeană de sâmbăta trecută din Cluj-Napoca, filmul documentar de lung metraj „Faceţi cunoştinţă cu mormonii” va rula în această sâmbătă, 30 mai, după-amiază la ora 18:00 şi la Bucureşti, la Hollywood Multiplex din Vitan Mall.

În legătură cu acest eveniment, Vasile Doru, preşedintele Districtului Bucureşti, a spus: „Aştept cu mare nerabdare să vizionez filmul. Valoarea unei religii se vede adesea în vieţile membrilor ei. Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a influenţat pozitiv viaţa mea în toate aspectele ei principale: credinţă, familie, carieră profesională. Invit publicul larg să vadă filmul pentru a cunoaşte şi pentru a întelege mai bine religia noastră. Religiile lumii au ajutat lumea să fie mai bună. Suntem cu toţii binecuvântaţi să trăim aceste vremuri speciale de libertate şi diversitate religioasă. Vă invit cu toată dragostea să vizionaţi acest film”.

„Faceţi cunoştinţă cu mormonii” este un film documentar de lung metraj produs de Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă. Acest film prezintă tuturor o ocazie de a-i cunoaşte - într-un mod foarte personal - pe membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă. Filmat la faţa locului pe tot globul pământesc, „Faceţi cunoştinţă cu mormonii” îi duce pe spectatori într-o călătorie în viaţa de zi cu zi a şase membri ai Bisericii din SUA, Costa Rica şi Nepal. De la pasiunile lor individuale, la greutăţile lor zilnice, fiecare poveste depictează o imagine bogată şi unică la fel ca toate celelalte, în timp ce clarifică stereotipurile care înconjoară credinţa mormonă.

Clark Ivory, preşedinte al Misiunii România-Republica Moldova a spus: „Prin acest film putem arunca o privire la viaţa unor oameni care au descoperit sursa fericirii adevărate. Trăim într-o lume foarte frumoasă, dar de multe ori nu atingem potenţialul nostru pentru că nu înţelegem de ce suntem aici pe pământ. Acest fim ne ajută să înţelegem acel «DE CE?»”

Cu toţii sunt bineveniţi la acest eveniment unic cu intrarea liberă. 

Vă aşteptăm cu drag!

Persoane de contact:

Alin Constantinescu 0725 189-725

Vasile Doru 0755 953-654

 

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.