Newsroom
Comunicat de presă

Vă invităm la evenimentul aniversar dedicat sărbătoririi a 25 de ani de la binecuvântarea pământului României

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de când un apostol în viaţă al Domnului nostru Isus Hristos, vârstnicul Russell M. Nelson, a binecuvântat pământul României pentru ca ea "să devină o fortăreaţă măreaţă de tărie spirituală şi un far de lumină pentru naţiunile vecine".

Vârstnicul Russell M.Nelson, alături de Hans B. Ringger, din cei Şaptezeci şi Peter Berkhahn, Director al afacerilor temporale pentru Zona Europa, au vizitat România pentru a se întâlni cu oficialităţi guvernamentale în vederea finalizării planurilor de acordare a ajutoarelor umanitare ţării noastre de către Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă.

În timpul şederii lor în România într-o dimineaţă de vinrei, în data de 9 februarie 1990, cele trei oficialităţi ale Bisericii, fiind însoţiţi de Nicolae Ciurdea, un membru al Bisericii din România; doamna Maria Muga, avocata Bisericii din Bucureşti, şi şoferul dânsei, au vizitat parcul Cişmigiu, unde vârstnicul Nelson a binecuvântat România spunând:

"Preaiubitul nostru Tată din Cer, pe măsură ce zorii se ivesc aici în Bucureşti, slujitorii Tăi s-au întâlnit în vârful unui deal din Parcul Cişmigiu. Este semnificativ simbolismul înţelesului cuvântului 'Cişmigiu' - unul care duce apa. Profetul Tău Isaia a vorbit despre aceste zile din urmă atunci când a spus, 'Căci în pustie vor ţânşi ape'. Astăzi, acea profeţie s-a îndeplinit parţial. Pustia este una spiritulă. Slujitorii Tăi aduc apă celor care sunt flămânzi şi însetaţi după neprihănire. Noi aducem Evanghelia Preaiubitul Tău Fiu. Oricine bea din apa aceasta în veac nu-i va mai fi sete."

Această aniversare este un punct de referinţă în istoria Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă în România.

Vă invităm să sărbătoriţi alături de noi duminică, 8 februarie 2015, la Capela Panduri, şoseaua Panduri 16-18, Bucureşti, de la ora 12:00.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.