Ştiri

Cartonaşul pentru «Pagina naţională pentru comunicare» a fost lansat în Europa

Cartonaşul pentru «Pagina naţională pentru comunicare» a fost lansat în Europa: mai util şi uşor de folosit

Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă din Zona Europa a lansat un nou cartonaş al cărui scop este să promoveze «Pagina naţională pentru comunicare» în Europa. 

Cartonaşul este menit să fie folosit de misionari şi membri pentru a invita prieteni să afle mai multe despre mesajul Evangheliei şi despre Biserica din ţara lor.
Acest cartonaş va fi folosit în întreaga Europă, evitându-se necesitatea traducerii şi adaptării lui pentru fiecare ţară.

ccp1

Cum funcţionează?

URL-ul (http://countrypage.lds.orgde pe cartonaş îi va conduce pe prietenii Bisericii spre o pagină care le va permite să selecteze ţara.


ccp2

Versoul cartonaşului oferă un spaţiu care permite utilizatorului să-l personalizeze prin scrierea unui mesaj sau a informaţiilor de contact. Acolo se află, de asemenea, un cod de răspuns rapid (QR) care, atunci când este scanat cu un dispozitiv mobil, va conduce utilizatorul către aceeaşi pagină din navigatorul său.

Cartonaşul poate fi comandat de la magazinul online http://store.lds.org începând din luna februarie 2015.


 

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.