Comunicat de presă

Rezervări pentru casa deschisă a Templului Paris pot fi făcute acum

Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă ne informează că, începând de azi, 27 februarie 2017, publicul larg poate face rezervări pentru a participa la casa deschisă a Templului Paris, Franţa.

Rezervarea biletelor gratuite se poate face pe un site special dedicat pentru acest scop: http://visite.templemormonparis.org.

O linie telefonică (din Statele Unite ale Americii) va fi, de asemnea, disponibilă, de luni până vineri între orele 18:00 - 22:00, cu operatori vorbitori de limba franceză, germană şi engleză. Numărul de telefon este următorul: 00 1 800 0537 1830

 

Vizitele publice, gratuite, din cadrul casei deschise a Templului Paris, Franţa vor începe sâmbătă, 22 aprilie şi se vor desfăşura până sâmbătă, 13 mai inclusiv, cu excepţia zilelor de duminică, 23 şi 30 aprilie şi 7 mai. Templul va fi dedicat în data de 21 mai 2017 în cadrul unei ceremonii rezervate membrilor Bisericii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.