Comunicat de presă

Publicul este invitat să facă turul Templului Paris, Franţa

Primul templu din Fraţa

Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a anuţat datele pentru casa deschisă şi dedicarea primului templu din Franţa, Templul Paris, Franţa.

 

Casă deschisă pentru turul primului templu al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă din Franţa va avea loc începând de sâmbătă, 22 aprilie, până sâmbătă, 13 mai 2017, excluzând zilele de duminică.

Cu câteva săptămâni înainte de organizarea casei deschise, publicul poate face rezervări pe templeopenhouse.lds.org

Templul, situat în Le Chesnay, va fi dedicat oficial duminică, 21 mai 2017. De asemenea, sâmbătă, 20 mai 2017, va avea loc o serbare culturală cuprinzând muzică şi dansuri interpretate de tineri mormoni locali.

Preşedintele Bisericii, Thomas S. Monson a anunţat intenţia Bisericii de a construi un templu situat în împrejurimile oraşului Paris în luna iulie a anului 2011.

Templele sfinţilor din zilele din urmă sunt diferite de bisericile în care membrii se întâlnesc în zilele de duminică pentru adunările de preaslăvire. Templele sunt considerate „Case ale Domnului”, în care învăţăturile lui Isus Hristos sunt reafirmate prin căsătorie, botez şi alte ceremonii care unesc familiile pentru eternitate. În prezent, sunt în funcţiune 152 de temple ale Bisericii în lumea întreagă şi sunt anunţate sau în curs de execuţie 25 de temple, inclusiv Templul Paris, Franţa.

Pentru mai multe informaţii despre scopul şi importanţa templelor, vă rugăm vizitaţi http://www.presse-mormons.fr/article/temples

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.