Actualități

Membrii Bisericii se pregătesc pentru conferinţa mondială

În zilele de 25 martie şi 1-2 aprilie, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă se adună în întreaga lume pentru a primi îndrumare din partea conducătorilor Bisericii.

Conferinţa mondială are loc în oraşul Salt Lake, Utah. Conducătorii vorbesc despre principii ale Evangheliei şi transmit mesaje care se pot pune în practică în zilele noastre. Mesajele sunt inspirate şi oferă îndrumare. Cuvântările rostite în cadrul conferinţei sunt transmise prin satelit şi internet în întreaga lume, în aproximativ 80 de limbi diferite. Cuvântările vor fi traduse în 94 de limbi, pentru a fi împărtăşite unui număr de peste 15 milioane de membri ai Bisericii de pe tot globul. În Europa, sunt peste 500.000 de membri ai Bisericii.

De asemenea, participanţii din întreaga lume pot să-şi împărtăşească gândurile despre conferinţă prin intermediul reţelelor de socializare folosind #LDSconf.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.