Articol de ştiri

„Roţile schimbării merg mai departe”

„Roţile schimbării merg mai departe” a fost titlul evenimentului la care fundaţia Motivation Romania şi organizaţia LDS Charities (Ajutor caritabil oferit de SZU) au colaborat din nou întru ajutorarea celor care au nevoie de un scaun rulant. Evenimentul a avut loc joi, 23 aprilie 2015, la Oradea. Doisprezece copii, tineri şi adulţi cu dizabilităţi locomotorii au primit gratuit scaune rulante noi, donate de Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă.

În cadrul evenimentului kinetoterapeuta Gabriela Frâncu şi colegii ei i-au instruit pe cei prezenţi în legătură cu poziţia corectă în scaunul rulant, abilităţi, cunoștințe şi tehnici care îi vor ajuta pe beneficiari să folosească la maxim noul scaun rulant pentru a dobândi un stil de viață independent, dar şi despre pericolele care pot apărea şi evitarea lor.

Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă colaborează cu fundaţia Motivation Romania de peste 8 ani. Prin intermediul organizaţiei sale umanitare LDS Charities, Biserica donează anual aproximativ 1.000 de scaune rulante în România, care sunt distribuite în mod gratuit, prin intermediul Fundaţiei Motivation Romania, persoanelor care au nevoie de acestea.

La nivel mondial, LDS Charities distribuie, anual, peste 50.000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilităţi locomotorii.

Pentru a citi mai multe despre fundaţia Motivation Romania sau activităţile umanitare desfăşurate de Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, în România şi în lume, vă invităm să citiţi articolul Scaune rulante oferite gratuit românilor cu dizabilităţi locomotorii şi articolul Servicii umanitare.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.