Comunicat de presă

Un apostol din ziele noastre va vizita România

Vă invităm să petrecţi o seară înălţătoare cu vârstnicul M. Russell Ballard, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli şi vârstnicul Patrick Kearon, preşedintele Zonei Europa, în seara de miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 19:00, la Centrul Districtului Bucureşti de pe Şos. Panduri nr.16.

Adunarea va putea fi vizionată prin transmisiune în direct în toate casele de întruniri din Misiunea România - Republica Moldova.

Apostolii sunt „martori speciali” ai lui Isus Hristos în toată lumea. Ei formează cele mai înalte foruri de conducere ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă. Trei dintre apostoli formează Prima Preşedinţie. Alţi doisprezece formează Cvorumul celor Doisprezece Apostoli. 

Aşa cum apostolii din timpurile străvechi au fost trimişi în lume, apostolii de astăzi călătoresc în lume pentru a-i întări şi încuraja pe membrii Bisericii, a organiza congregaţii noi şi a conduce treburile Bisericii.

Miercuri vom avea şansa să-l ascultăm pe unul dintre aceşti martori speciali ai lui Isus Hristos! Vă aşteptăm cu drag!

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.