Comunicat de presă

Tribut președintelui Monson din partea Cvorumului celor Doisprezece Apostoli

Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a făcut următoarea declarație miercuri, 3 ianuarie 2018, despre președintele Thomas S. Monson: 

Noi, Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, ne exprimăm în mod unanim sentimentele sincere de pierdere cauzate de decesul președintelui Thomas Spencer Monson. El a fost profetul nostru, conducătorul nostru, fratele nostru și prietenul nostru drag.

Președintele Monson a trăit o viață excepțională de slujire. A slujit în calitate de apostol timp de peste 54 de ani, din care ultimii 10 ani în calitate de președinte al Bisericii. Din primele sale zile de slujire în Biserică și până în ultimul moment al slujirii sale plină de credință, nu a șovăit niciodată să depună mărturie în cuvânt și faptă despre adevărul Evangheliei restaurate și despre divinitatea Domnului Isus Hristos.

Ne va fi dor de înțelepciunea sa, de modul său de a ne conduce, de exemplul său plin de însemnătate și de blândețea sa plină de dragoste. Totuși, ne bucurăm de reuniunea sa cu draga sa Frances, cu alți membri ai familiei sale care s-au dus înaintea lui și cu profeții lui Dumnezeu care l-au precedat în moarte, alături de care stă el acum. În calitate de tovarăși ai săi în slujire, declarăm cuvintele Salvatorului: „Bine, rob bun și credincios; ... intră în bucuria stăpânului tău!” (Matei 25:21).

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.