Comunicat de presă

Templul Freiberg va fi în renovare începând din 9 februarie 2015

Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a anunţat închiderea Templului Freiberg, Germania pentru renovări.

Pentru a face posibilă renovarea, Templul Freiberg va fi închis între 9 februarie 2015 şi mai 2016. Aceasta este a doua oară când Templul Freiberg este renovat. Prima renovare şi rededicare au avut loc în anul 2002. După renovări Templul va fi rededicat.

Templul Frankfurt, Germania, va sta la dispoziţia tuturor membrilor care aparţin de Districtul Templului Freiberg în perioada în care acesta va fi închis.

Planurile privind construcţia Templului Freiberg au fost anunţate în data de 9 octombrie 1982. Preşedintele Gordon B. Hinckley, pe atunci consilier în Prima Preşedinţie, a dedicat Templul Freiberg în data de 29 iunie 1985. Templul a fost lărgit şi a fost rededicat în data de 7 septembrie 2002, tot de Preşedintele Hinckley, care a fost preşedintele Bisericii între anii 1995-2008.

Templul îi deserveşte pe sfinţii din zilele din urmă din partea estică a Germaniei, partea vestică a României, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi alte ţări.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.