Comunicat de presă

Sora Burton şi sora Marriott au slujit membrilor din Caraibe şi SUA

Femei conducătoare călătoresc înainte de sesiunea generală a femeilor

În timp ce femeile conducătoare ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă se pregătesc pentru sesiunea generală a femeilor a Conferinţei Generale, ne există niciun dubiu că se vor gândi la nevoile femeilor mormone de pretutindeni din lume.

Sora Neill F. Marriott, a doua consilieră în preşedinţia generală a Tinerelor Fete a călătorit în statul său natal, Louisiana la începutul lunii, pentru a le sluji victimelor inundaţiilor.

Sora Marriott a postat această poză pe pagina sa de Facebook, după vizita sa în Louisiana şi a scris:

 

„Săptămâna trecută am avut ocazia să vizitez Baton Rouge, Louisiana, alături de preşedintele Russell M. Nelson şi vârstnicul M. Russell Ballard. În timp ce eram acolo am petrecut timp cu nişte tinere fete remarcabile, care se luptau cu zâmbetul pe buze mormanele de gunoi care au rămase în urmă inundaţiilor recente. Inima lor mare şi mâinile lor care ajută şterg durerea familiilor care au pierdut cămine în inundaţiile devastatoare.”

În august, Sora Linda K. Burton, preşedinta generală a Societăţii de Alinare, căreia i s-a alăturat sora Marriott a vizitat insulele Caraibe. Vizita lor a început în Jamaica, după care au mers în Republica Dominicană, în perioada 12-22 august, pentru a instrui conducători ai Bisericii şi a se întâlni cu membri. 

Femeile conducătoare vor avea ocazia să le vorbească surorilor din Biserică de pretutindeni din lume, cu vârstele de la 8 ani în sus, sâmbătă, 24 septembrie, ora 18:00 Mountain Daylight Time în timpul sesiunii generale a femeilor a celei de-a 186-lea Conferinţe Generale Bianuale a Bisericii, care va fi transmisă în direct pe LDS.org

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.