Comunicat de presă

S-a stabilit perioada de desfășurare a evenimentului RootsTech Connect 2022

Evenimentul se va desfășura complet online pentru al doilea an la rând

FamilySearch a anunțat că RootsTech Connect 2022 va avea loc în perioada 3-5 martie 2022, fiind un eveniment privind istoria familiei desfășurat în totalitate online. RootsTech Connect 2021 a atras peste 1 milion de vizitatori din peste 240 de țări, ceea ce a făcut ca adunarea din acest an să fie cea mai mare din istoria RootsTech.

Rootstech 01
Rootstech 01
Rootstech 20222021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„După RootsTech Connect 2021, ne-am dat seama că putem aduce bucuria istoriei familiei în viața a milioane de oameni, indiferent unde se află, prin experiența online oferită de RootsTech”, a spus Steve Rockwood, directorul executiv al FamilySearch International.

Clădind asupra succesului din acest an, RootsTech Connect 2022 va continua să se desfășoare în totalitate online și să fie complet gratuit.

„Ne-am umplut de umilință văzând participarea la evenimentul RootsTech desfășurat în totalitate online și suntem atât de recunoscători tuturor sponsorilor, expozanților, vorbitorilor și participanților noștri”, a spus Rockwood.

„Am auzit de la mii de oameni de pe întreg globul că experiența online din anul 2021 le-a permis să participe pentru prima dată și să se bucure de puterea învățării și a conectării în mediul online. Și a creat o vastă arhivă online pentru învățare, care este acum disponibilă gratuit pe tot parcursul anului”, a adăugat dânsul.

Cei entuziasmați de istoria familiei pot accesa peste 1.500 de sesiuni gratuite, la cerere, de la RootsTech 2021.

Rootstech 02
Rootstech 02
Rootstech 20222021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

În viitor, RootsTech planifică să ofere un model care să cuprindă experiențe online și în persoană, incluzând conținut care se mărește pe parcursul anului și care poate fi accesat.

„Pe măsură ce continuăm să trasăm liniile unor noi teritorii cu RootsTech, plănuim să facem din acest eveniment online o parte obișnuită a experienței și așteptăm cu nerăbdare toate noile ocazii care vor fi disponibile oamenilor de pretutindeni”, a spus Rockwood.

Evenimentul în persoană anticipat să aibă loc la Londra în această toamnă nu va avea loc.

Clasele din anul 2022 vor oferi un amestec de sesiuni la cerere, în direct și interactive, în care oamenii pot socializa, adresa întrebări și învăța de la experți și entuziaști. Vor fi, de asemenea, demonstrații și experiențe pentru toate vârstele, precum și serbări multiculturale.

Înscrierea la RootsTech 2022 va începe în luna septembrie a anului 2021. Pentru mai multe informații, accesați RootsTech.org

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.