Comunicat de presă

Femei sfinte din zilele din urmă din Europa, cu funcții de conducere, în podcast

Conform declarației a trei International Area Organisation Advisers (Sfătuitoare ale organizațiilor la nivel de zonă) din Europe (Europa), femeile pot accesa puterile cerului. Sibylle Fingerle, Letícia dos Santos Rudloff și Traci De Marco din Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă sunt prezente în latest episode (cel mai recent episod) al podcastului video Real Talk & Friends publicat vineri, 20 august 2021.

AOA podcast 01Download Photo

„Întotdeauna, depinde de noi cum ne conectăm cu Salvatorul nostru și cum ne conectăm cu El fiind sincere și oneste și trăind potrivit acestei Evanghelii minunate”, a spus Sibylle Fingerle în timpul podcastului. „Fetițele noastre în vârstă de opt ani și tinerele fete au nevoie să cunoască acest lucru, și anume, că ele pot coborî puterea din cer”, a adăugat Traci De Marco.

Chemarea de sfătuitoare ale organizațiilor la nivel de zonă este o necesitate, a explicat Letícia dos Santos Rudloff Nu este vorba despre tendința de a avea o reprezentare feminină, ci despre a așeza lucrurile la locul lor, a spus dânsa.

„Experiența participării la acest podcast a fost extraordinară. A fost minunat să răspund la întrebări despre rolul nostru în Biserică prin prisma acestei chemări noi și despre rolul fameilor din zilele din urmă”, a concluzionat sora Fingerle. „Membrii echipei de la Real Talk, în speical Ganel-Lyn și Scott, ne-au făcut să ne simțim atât de bine-venite și a fost un privilegiu să vorbim cu ei”, a afirmat sora De Marco.

„Îți mulțumesc, Isuse, pentru conducătoare ca aceste femei! Traci m-a ajutat să înțeleg mai bine puterea preoției. Leticia mi-a lărgit viziunea despre rolul Bisericii în realizarea unității pe glob. Mărturia lui Sibylle a aprins un foc în sufletul meu”, a spus co-prezentatorul Scott Sorensen. „Sunt atât de impresionată de imparțialitatea și credința acestor sfătuitoare ale organizațiilor la nivel de zonă. Sper ca lumea să-și facă timp să asculte această discuție onestă și care dă speranță”, a adăugat co-prezentatoarea Ganel-Lyn Condie.

AOA podcast 02Download Photo

Real Talk & Friends podcast series (Seria de podcasturi Real Talk & Friends) este prezentată de Seagull Book și produsă de Covenant Communications. În episoadele recente, au fost prezenți Michelle D. Craig și Bradley R. Wilcox din cadrul conducerii la nivel global a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, precum și de comerciantul de cărți vechi Reid N. Moon și de Mauli Junior Bonner, compozitor și producător al unui film despre membrii de culoare de la începuturile Bisericii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.