Comunicat de presă

Noua Președinție a Zonei Europa își începe slujirea

Începând cu 1 august 2021, vârstnicul Massimo De Feo și-a început slujirea în calitate de noul președinte al Zonei Europa a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Vârstnicul Erich W. Kopischke slujește ca primul consilier și vârstnicul Ruben V. Alliaud, ca al doilea consilier.

NouaPres_ Zonei_Europa
NouaPres_ Zonei_Europa
Noua Președinție a Zonei Europa, începând de la 1 august 2021. De la stânga la dreapta: vârstnicul Erich W. Kopischke, primul consilier, vârstnicul Massimo De Feo, președinte, și vârstnicul Rubén V. Alliaud, al doilea consilier. © 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Vârstnicul De Feo a spus: „Viitorul este strălucitor când urmăm calea sigură a Domnului”. Apoi, a adăugat: „Noi dorim să împărtășim veștile bune ale Evangheliei tuturor copiilor lui Dumnezeu. Dorim să-i invităm pe toți copiii Săi să aibă parte de bucuria pe care o aduce Evanghelia”. Vârstnicul De Feo s-a născut în Taranto, Italia, în ziua de 4 decembrie 1960. Dânsul s-a căsătorit cu Loredana Galeandro în luna august a anului 1984 și dânșii sunt părinții a trei copii.

Vârstnicul Erich W. Kopischke, din Germania, slujește oamenilor din Zona Europa de mulți ani.  Dânsul slujește acum în calitate de primul consilier în președinție. Dânsul a spus: „În vremuri de încercare, învățăm să ne întoarcem către Domnul pentru a avea tărie. Credința în Domnul este cea care ne promite cu certitudine un viitor strălucitor”.

Vârstnicul Rubén V. Alliaud, membru nou în Președinția Zonei Europa, s-a născut în Buenos Aires, Argentina. Dânsul va sluji în calitate de al doilea consilier în președinție. Dânsul a spus: „Când ne încredem în Domnul, El aduce pace sufletelor noastre și ne conduce în vremuri de încercare. Sunt sigur că Domnul îi cunoaște pe copiii Săi și dorește ca ei să se bucure de binecuvântările Evangheliei restaurate”.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.