Comunicat de presă

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a emis declarația de mai jos.

„Ori de câte ori Domnul a avut pe pământ un popor care să se supună cuvântului Său, acestuia i s-a poruncit să construiască temple. Scripturile ne oferă tipare privind preaslăvirea în templu de pe vremea lui Adam și a Evei, a lui Moise, Solomon, Nefi și a altora.

      

Odată cu restaurarea Evangheliei în aceste zile din urmă, a fost restaurată și preaslăvirea în templu pentru a binecuvânta viața oamenilor, atât din întreaga lume, cât și de cealaltă parte a vălului.

De-a lungul acestor numeroase secole, detaliile privind munca din templu au fost modificate periodic, inclusiv limbajul, metodele de construire, comunicarea și ținerea înregistrărilor. Profeții ne-au învățat că asemenea modificări vor continua să aibă loc pe măsură ce Domnul îi va îndruma pe slujitorii Săi.

Un templu dedicat este cel mai sfânt loc de preaslăvire de pe pământ. Rânduielile sale sunt sacre și nu sunt discutate în afara templului sfânt.”

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.