Comunicat de presă

Prima Preşedinţie anunţă o nouă Preşedinţie generală a Societăţii Primare

Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a anunţat o nouă Preşedinţie generală a Societăţii Primare în timpul sesiunii de sâmbătă după-amiază a celei de-a 186-a Conferinţe Generale din data de 2 aprilie 2016.

Joy D. Jones, Jean B. Bingham şi Bonnie H. Cordon vor sluji ca noua preşedinţie a Societăţii Primare. Preşedinţia Societăţii Primare supraveghează predarea Evangheliei lui Isus Hristos copiilor cu vârsta cuprinsă între 18 luni şi 11 ani şi îi ajută să trăiască potrivit principiilor acesteia. Aceste conducătoare slujesc sub îndrumarea Primei Preşedinţii şi călătoresc frecvent pentru a ajuta la îndrumarea şi sprijinirea copiilor şi a conducătoarelor lor locale.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.