First-Presidency-Covid_picture.jpeg
Comunicat de presă

Prima Președinție îndeamnă sfinții din zilele din urmă să poarte măști de protecție atunci când este nevoie și să se vaccineze împotriva COVID-19

„Putem câștiga acest război dacă toată lumea va urma recomandările înțelepte și serioase din partea specialiștilor în medicină și conducătorilor guvernamentali”

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a trimis următorul mesaj joi, 12 august 2021, membrilor Bisericii din întreaga lume.

Dragi frați și surori,

Ne aflăm într-un război împotriva ravagiilor produse de COVID-19 și variantele sale, o pandemie care continuă. Dorim să facem tot ce putem pentru a limita răspândirea acestor virusuri. Știm că protejarea împotriva bolilor pe care le cauzează se poate realiza doar prin imunizarea unui procentaj foarte mare din populație.

Pentru a limita expunerea la aceste virusuri, îndemnăm să se folosească măști de protecție la adunările publice ori de câte ori distanțarea fizică nu este posibilă. Pentru a asigura protecția personală împotriva acestor infecții severe, îndemnăm persoanele să se vaccineze. Vaccinurile disponibile s-au dovedit a fi atât sigure, cât și eficiente.

Putem câștiga acest război dacă toată lumea va urma recomandările înțelepte și serioase din partea specialiștilor în medicină și conducătorilor guvernamentali. Vă rugăm să fiți convinși de dragostea noastră sinceră și grija noastră mare față de toți copiii lui Dumnezeu.

Prima Președinție

Russell M. Nelson
Dallin H. Oaks
Henry B. Eyring

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.