Comunicat de presă

O aplicație nouă și o secțiune nouă, concepute special pentru copii, în Biblioteca Evangheliei

Pentru prima dată, Biblioteca Evangheliei are o secțiune specială pentru copii. Noua secțiune, intitulată Copii, poate fi găsită în secțiunea Public din Biblioteca Evangheliei, indiferent dacă o accesați online sau dacă folosiți aplicația. Aceasta le permite copiilor să aibă parte de povestiri, prezentări video și să se implice în activități interactive. De asemenea, le oferă părinților și învățătoarelor sau învățătorilor din cadrul Societății Primare resurse de care au nevoie pentru a crea, în fiecare săptămână, lecții pentru Societatea Primară și seara în cămin.

children gospel library 01
children gospel library 01
Biblioteca Evangheliei are acum o secțiune specială pentru copii care le permite să aibă parte de povestiri, prezentări video și să se implice în activități interactive.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Până acum, conținutul Bibliotecii Evangheliei s-a adresat adulților, fără a exista vreun loc în care copiii să găsească materiale doar pentru ei. Această resursă nouă digitală a fost făcută, astfel încât copiii să poată naviga singuri prin conținut și este menită să fie atractivă pentru copii având ilustrații și butoane potrivite pentru copii.

Președinta generală a Societății Primare, sora Camille N. Johnson, a spus: „Suntem încrezători că respectivul conținut pentru copii din Biblioteca Evangheliei va întări credința familiei dumneavoastră în Salvatorul Isus Hristos. Va reconfirma că suntem copii ai unor Părinți Cerești și va fi o resursă pentru invitarea Spiritului în căminul dumneavoastră”.

children gospel library 02
children gospel library 02
Secțiunea nouă, intitulată Copii, din Biblioteca Evangheliei a fost făcută, astfel încât copiii să poată naviga singuri prin conținut și este menită să fie atractivă pentru copii având ilustrații și butoane potrivite pentru copii.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ce conține

Copiii pot descoperi următoarele categorii:

Mai multe materiale sunt puse la dispoziție în mai multe limbi. Conținutul întreg poate fi găsit în limba engleză.

children gospel library 03
children gospel library 03
Pentru a găsi secțiunea pentru copii în Biblioteca Evangheliei, accesați pagina principală din Biblioteca Evangheliei pe calculatorul sau telefonul dumneavoastră inteligent. Apăsați pe Public. Apoi, apăsați pe Copii.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Pentru a găsi secțiunea pentru copii în Biblioteca Evangheliei, accesați pagina principală din Biblioteca Evangheliei pe calculatorul sau telefonul dumneavoastră inteligent. Apăsați pe Public. Apoi, apăsați pe Copii. Aceasta vă va duce la conținut.

Noua aplicație „Evanghelia pentru copii” este pusă la dispoziție în limbile engleză, spaniolă și portugheză

Pe lângă Biblioteca Evangheliei, conținut pentru copii poate fi, de asemenea, găsit într-o aplicație nouă, intitulată „Evanghelia pentru copii”. Aceasta are patru secțiuni principale: Povestiri din scripturi, Cărți de colorat, Cântă cu noi și Mai multe activități. Aspectul plin de culoare și simplu permite copiilor să navigheze singuri prin aplicație.

children gospel library 04
children gospel library 04
Evanghelia pentru copii are patru secțiuni principale: Povestiri din scripturi, Cărți de colorat, Cântă cu noi și Mai multe activități. Secțiunea Cărți de colorat include 21 de cărți de colorat diferite cu pagini care au legătură cu diferite subiecte legate de Evanghelie și de Biserică, cum ar fi scripturile, misionarii și slujirea.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„Aplicația Evanghelia pentru copii este o resursă nouă care entuziasmează și îi conectează pe copii la Evanghelia lui Isus Hristos”, a spus președinta generală a Societății Primare Camille N. Johnson. „Am încredere că se va dovedi a fi o binecuvântare pentru părinții și copii care tânjesc după un conținut care să ajute familiile să rămână pe cărarea legămintelor. Mă aștept că muzica, povestirile și activitățile vor invita Spiritul să fie alături de copiii noștri prețioși de la Societatea Primară.”

children gospel library 05
children gospel library 05
Aplicația Evanghelia pentru copii permite copiilor să preia inițiativa în ceea ce privește propria învățare a Evangheliei și le oferă instrumentele necesare pentru a le împărtăși altora Evanghelia.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Aplicația este momentan pusă la dispoziție pe iOS și pe Android în limbile engleză, spaniolă și portugheză. Unele funcții de pe Android sunt încă în curs de dezvoltare, dar sunt programate să fie funcționale mai târziu în acest an.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.