20210402_235308_Bell_DJI_0272.jpg
Comunicat de presă

Prima Președinție anunță schimbări în ceea ce privește conferința generală

Nu se va mai desfășura sesiunea de sâmbătă seară; prezența fizică la conferința din octombrie 2021 nu va fi posibilă

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat schimbări în ceea ce privește următoarele conferințe generale ale Bisericii, care au loc în fiecare an, în lunile aprilie și octombrie.

De la Conferința Generală din luna octombrie și continuând cu următoarele, nu se vor mai desfășura sesiunile de sâmbătă seară. Anterior, era organizată o sesiune de sâmbătă seară pentru femei (în luna octombrie) sau pentru deținătorii preoției (în luna aprilie). Această schimbare este făcută deoarece toate sesiunile conferinței generale sunt acum disponibile tuturor celor care doresc să le vizioneze sau să le asculte.

Pentru Conferința Generală din octombrie 2021 (care va avea loc pe 2 și 3 octombrie), lucrările conferinței se vor desfășura în auditoriul Centrului de conferințe din orașul Salt Lake. Din nou, Centrul de conferințe va fi închis publicului.

Conferința generală este o ocazie pentru membrii și prietenii Bisericii din întreaga lume de a primi mesaje despre Salvatorul Isus Hristos, de la profeți și apostoli în viață, prin intermediul tehnicii care se află în continuă dezvoltare.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.