Comunicat de presă

Președintele Zonei Europa chemat în Președinția celor Șaptezeci

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat în data de 1 mai că vârstnicul Juan A. Uceda și vârstnicul Patrick Kearon vor sluji în Președinția celor Șaptezeci începând cu data de 1 august.

 

Acești conducători îi înlocuiesc pe vârstnicul Donald L. Hallstrom și vârstnicul Richard J. Maynes în Președinția celor Șaptezeci, care vor avea noi însărcinări începând cu data de 1 august.

În prezent, vârstnicul Kearon slujește ca președinte al Zonei Europa. Dânsul a fost susținut ca autoritate generală-Cei Șaptezeci în data de 3 aprilie 2010.

Vârstnicul Paul V. Johnson, care slujește în prezent în calitate de prim consilier, va sluji ca președinte al Zonei Europa începând cu data de 1 august. Primul său consilier va fi vârstnicul Gary B. Sabin. Vârstnicul Massimo De Feo va sluji în calitate de al doilea său consilier.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.