Comunicat de presă

Preşedintele Nelson întâlneşte conducători catolici şi guvernamentali în Mexic

Preşedintele Russell M. Nelson din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă s-a întâlnit cu mai mulţi conducători religioşi şi guvernamentali în Mexic.

 

Între 20 şi 24 februarie 2017, preşedintele Nelson s-a întâlnit cu arhiepiscopul arhidiocezei de Tlalnepantla, eminenţa sa, cardinalul Carlos Aguiar Retes, cu Francisco Garcia Cabeza de Vaca, guvernatorul statului Tamaulipas, cu membrii Camerei Deputaţilor (Congresul Mexican) în Mexico City şi cu archiepiscopul de Monterrey, Rogelio Cabrera Lopez din Nuevo Leon.

Întâlnirile au abordat subiecte de preocupare comună precum întărirea şi protejarea tineretului şi familiei şi libertatea religioasă.

Citiţi opiniiile conducătorilor mexicani şi articolul complet aici.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.