Comunicat de presă

Planurile pentru funeraliile apostolului L. Tom Perry

Funeraliile vârstnicului L. Tom Perry, membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vor avea loc în Tabernacolul din Piaţa Templului, vineri, 5 iunie 2015, de la ora 11:00 OVM. Funeraliile vor fi deschise publicului larg, în vârstă de cel puţin 8 ani. 

Vârstnicul Perry a decedat în data de 30 mai, în oraşul Salt Lake, la vârsta de 92 de ani. El a fost diagnosticat recent cu cancer tiroidian. 

Porţile Pieţii Templului şi uşile Tabernacolului se vor deschide la ora 9:30 (MDT). Cei care doresc să participe trebuie să îşi ocupe locurile înainte de ora 10:30. Locuri suplimentare vor fi puse la dispoziţie în Assembly Hall şi în Centrul de nord pentru vizitatori, la Piaţa Templului. Clădirile din campus ale Bisericii se vor închide la 10:30 şi vor fi redeschise după funeralii.

Funeraliile vor fi transmise în direct pe LDS.org, KSL şi BYU-TV.

O ceremonie privată de înmormântare va avea loc la Cimitirul Oraşului Salt Lake după funeralii.

Trupul nu va fi expus public pentru un ultim omagiu, dar vă puteţi exprima dragostea şi condoleanţele pe pagina de Facebook oficială a vârstnicului Perry sau prin e-mail la condolences@ldschurch.org.

În loc de flori, familia vârstnicului Perry doreşte să fie făcute donaţii în fondurile pentru misionari sau în fondurile umanitarea ale Bisericii. Donațiile pot fi făcute la Give.lds.org/perry.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.