Video

Pentru că El trăieşte

Datorită învierii, Isus Hristos trăieşte. Datorită Lui, puteţi să învingeţi păcatul şi să aveţi parte de bucurie nepieritoare. Sărbătorim Paştele pentru că El trăieşte.

Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă doreşte să ne aducă aminte prin acest scurt videoclip adevărata însemnătate a Paştelui.

 

Aflaţi mai multe despre cum puteţii descoperi, accepta şi împărtăşi bucuria învierii Domnului Isus Hristos accesând http://helives.mormon.org pentru limba engleză şi http://www.mormonii.ro/ sau http://www.redactiamormona.ro/ pentru limba română. 

Vă invităm să împărtăşiţi acest videoclip cu prietenii dumneavostră pe reţelele de socializare folosind #Eltraieste.

De asemenea, în zilele următoare vor fi postate diferite memeuri şi mesaje de inspiraţie pe pagina de Facebook a Bisericii în legătură cu Isus Hristos, Paştele şi învierea, din care vă puteţi inspira şi pe care le puteţi împărtăşi cu prietenii dumneavoastră.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.