De pe redacţia de ştiri din Italia

O membră italiană a Bisericii a devenit Miss United Nations USA 2016

Pentru prima dată o italiancă, membră a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, a câştigat titlul de Miss United Nations USA.

La data de 12 august 2016, Ludovica Angelica Giusti, membră a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, a devenit prima italiancă ce a câştigat titlul de Miss United Nations USA 2016.

Acest titlu o va ajuta să devină ambasador pentru diversitate culturală şi să promoveze integrarea diferitelor culturi acolo unde aceste culturi reprezintă o minoritate. Unul dintre rolurile câştigătoarei acestei competiţii culturale este acela de a oferi subvenţii studenţilor merituoşi care aparţin unei minorităţi culturale în SUA şi de a strânge fonduri pentru proiecte umanitare.

Ludovica s-a născut în Italia iar, acum patru ani, s-a mutat în SUA unde a simţit prin proprie experienţă dificultăţile integrării într-o ţară diferită.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.