Comunicat de presă

Numărătoarea inversă până la conferința generală: 15 zile în care se vor împărtăși învățături din partea celor 15 apostoli

Începând cu data de 23 septembrie, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă pot recapitula cuvântarea câte unui apostol din cadrul Conferinței Generale din luna aprilie a acestui an

FRANKFURT – Începând cu data de 23 septembrie, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă pot recapitula cuvântarea câte unui apostol din cadrul Conferinței Generale din luna aprilie a acestui an, lucru care le va îndrepta atenția către următoarea conferință generală care va avea loc pe 5 și 6 octombrie. Astfel, membrii se pot pregăti mai bine pentru cea de-a 189-a Conferință Generală Bianuală.

 

Câte o scurtă prezentare video va fi pusă la dispoziție pe rețelele de socializare în 21 de limbi, timp de 15 zile. Aceste prezentări video sunt menite să entuziasmeze membrii să asculte din nou apostolii din zilele noastre în cadrul Conferinței Generale din luna octombrie.

„Sperăm ca aceste prezentări video să-i inspire pe cei care le vizionează să beneficieze cât se poate de mult de conferința generală; să se pregătească din timp din punct de vedere spiritual pentru conferință, să aibă întrebări pregătite și să vizioneze toate sesiunile”, a explicat Stuart Timon, producător de materiale în format digital în cadrul Departamentului Servicii de Publicare al Zonei Europa.

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă este organizată având la conducere un profet, pe cei doi consilieri ai săi și doisprezece apostoli. Toți cincisprezece sunt considerați apostoli din zilele noastre, sau „martori speciali” ai lui Isus Hristos, de membrii credincioși ai Bisericii. În cadrul conferinței, participanții vor susține Prima Președinție, îi vor susține pe cei Doisprezece Apostoli și vor susține toate celelalte autorități ale Bisericii.

Membrii Bisericii consideră conferința un eveniment important, deoarece au ocazia de a-i asculta pe acești conducători ai Bisericii, despre care cred că primesc îndrumare directă de la Dumnezeu.

Cea de-a 189-a Conferință Generală Bianuală va fi transmisă pe 5 și 6 octombrie din orașul Salt Lake, Utah. Membrii Primei Președinții, cei ai Cvorumului celor Doisprezece Apostoli, precum și celelalte autorități generale și ceilalți conducători ne vor inspira de-a lungul acestor două zile.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.