Comunicat de presă

Inițiativa mormonă urmărește promovarea viitoarei adunări transmise în întreaga lume

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa a lansat miercuri, 14 martie 2018, o nouă inițiativă video pentru a oferi informații cu privire la următoarea Conferință Generală.

Conferința Generală este un eveniment la care mormonii din întreaga lume se adună de două ori pe an pentru a-i auzi pe conducătorii Bisericii vorbind despre o varietate de subiecte spirituale. Puteți afla mai multe despre Conferința Generală aici.

 

Inițiativa, intitulată „Ei ne-au vorbit”, constă din 16 videoclipuri care conțin mesaje de la conducătorii Bisericii, traduse în 23 de limbi. Aceste videoclipuri vor fi distribuite pe Facebook și pe paginile țărilor din Zona Europa.

Videoclipul de lansare îl prezintă pe vârstnicul Neil L. Andersen depunând mărturie despre modul în care auzim glasul Domnului în învățăturile slujitorilor Săi care vorbesc în cadrul Conferinței Generale.

Această inițiativă își propune să ofere informații cu privire la Conferința Generală, precum și să ajute oamenii să se pregătească mental și spiritual pentru un weekend plin de predici rostite de conducători ai Bisericii.

Brian Cordray, directorul Serviciilor de Publicare pentru Zona Europa, a spus: „Sperăm ca, în timp ce urmăresc videoclipurile zilnice și simt spiritul dulce care însoțește aceste mesaje inspirate, oamenii să aibă o dorință mai mare de a participa la această Conferință Generală din luna aprilie”.

Cordray a continuat: „Ne bucurăm să-l auzim pe noul nostru profet, președintele Russell M. Nelson, și suntem încântați să-l susținem pe dânsul, pe consilierii săi, precum și pe toți ceilalți conducători ai Bisericii.”

Anul trecut, inițiativa de informare privind Conferința Generală a ajuns la 3,3 milioane de persoane, a fost văzută de 1,3 milioane de ori și a avut 40.000 de reacții, comentarii și distribuiri. Această inițiativă a reușit să aducă acest eveniment în atenția publică și să-i determine pe oameni să aștepte cu nerăbdare să audă cuvintele profeților, văzătorilor și revelatorilor mormoni.

Toate persoanele sunt invitate să participe la sesiunile Conferinței Generale, care se desfășoară în zilele de 31 martie și 1 aprilie. Puteți găsi informații despre cum să găsiți aceste sesiuni transmise în direct aici.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.