Comunicat de presă

Inițiativa la nivel global „Luminează lumea” a generat donații în scopuri caritabile

Mașini de donat, amplasate în scop caritabil în 10 locuri

Inițiativa la nivel global „Luminează lumea” a generat donații în scopuri caritabile - articol în engleză

Aproximativ 159.000 de bunuri au fost cumpărate de public ca urmare a unei inițiative globale organizate de Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Inițiativa „Luminează lumea”, efortul individual de a dona în perioada Crăciunului din 2019, pentru cei care se află la nevoie, a început oficial în data de 1 decembrie și s-a desfășurat până la sfârșitul anului. Acesta este al patrulea an al inițiativei.

Au fost desfășurate activități pentru a inaugura aceste evenimente, în 10 locuri din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și Filipine, în care au fost amplasate aceste mașini de donat.

Mașinile înlesnesc procesul de a face donații către organizații caritabile mondiale, cum ar fi UNICEF, Church World Service, WaterAid, Water For People și International Medical Corps.

Până în prezent, s-au strâns aproximativ 3,9 milioane de dolari pentru organizații caritabile prin mașinile roșii de donat. Donatorii și-au folosit cardurile de credit de peste 100.000 de ori la mașinile de donat.

Produsele cumpărate au inclus aproximativ 63.000 de pui, aproximativ 1,6 milioane de mese, aproape 955.000 de vaccinuri, mai mult de 3.500 de perechi de pantofi și peste 7.200 de perechi de ochelari.

Locurile din Statele Unite în care au fost amplasate mașinile de donat au fost Gilbert, Arizona; San Jose, California; Denver, Colorado; Laie (Oahu), Hawaii; Las Vegas, Nevada; orașul New York; Orem și orașul Salt Lake din Utah. La nivel mondial, mașinile de donat au fost amplasate în Londra, Anglia și Manila, Filipine.

Artiști din întreaga lume s-au alăturat inițiativei împărtășind mesaje prin muzică.

În ultimele săptămâni, inițiativa „Luminează lumea” a atras și atenția media, scriindu-se articole cum ar fi cel din Daily Mail, din Londra.

Adunare de specială de preaslăvire de duminică

Congregațiile din întreaga Biserică au desfășurat o adunare de preaslăvire specială cu ocazia Crăciunului, duminică, 22 decembrie. Publicul a fost invitat să participe la adunarea de o oră concentrată asupra lui Hristos. Pentru a vedea locurile și orarele la care s-au desfășurat aceste adunări ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, te rugăm să vizitezi localizatorul de case de întruniri pe ChurchofJesusChrist.org

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.