2018-02-AlwaysThere-Postcard-A6-Romania-ron.jpg
Comunicat de presă

Inițiativa mormonă de Paște ne duce cu gândul la faptul că Isus Hristos este „mereu lângă mine”

Vineri, 23 martie 2018, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa va lansa o campanie de Paște centrată pe Hristos. Se așteaptă ca inițiativa „Mereu lângă mine” să ajungă la milioane de oameni prin intermediul rețelelor de socializare, a felicitărilor și a site-urilor de Internet.

Campania lansează întrebarea: Când a fost Salvatorul lângă dumneavoastră? Un videoclip, disponibil în 23 de limbi, prezintă mormoni din întreaga Europă împărtășind momente de încercare și bucurie în care Isus Hristos a fost lângă ei. Hashtag-ul #MereuLangaMine este o componentă esențială a campaniei.

 

Paul V. Johnson, președintele Zonei Europa din cadrul Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a spus despre inițiativa de Paște: „Dorința noastră este ca frații și surorile noastre să primească mesajul misiunii eterne a lui Hristos și faptul că, indiferent de cine suntem și unde trăim: El este mereu lângă noi”.

„A fost foarte plăcut să vedem că recenta campanie de Crăciun a zonei a ajuns la 17 milioane de persoane, 6 milioane de vizualizări și peste jumătate de milion de «reacții» pe paginile noastre de Facebook. Cu toate acestea, ce este Crăciunul fără Paște?”, a declarat Brian Cordray, directorul Serviciilor de Publicare ale Zonei Europa.

Zona Europa a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă cuprinde peste 40 de țări și se întinde la nord, până în țările nordice, și la sud, până în Spania și Capul Verde.

Rita Somfai, producător digital media al Zonei Europa, a spus: „Sperăm ca, prin această campanie, oamenii să-și poată aminti de momentul în care au simțit prezența și ajutorul divin al Salvatorului în viața lor”.

Campania are ca scop să-i încurajeze pe cei care cred în Hristos să se adreseze și să se conecteze cu alte persoane prin intermediul discuțiilor despre momente în care Salvatorul a fost lângă ei în viața lor.

Cordray a adăugat: „Speranța noastră în ceea ce privește această campanie este să arătăm că ispășirea Domnului face ca El să fie o parte din viața noastră de zi cu zi și că El este cu adevărat lângă noi”.

În România campania se va desfășura pe o perioadă de 18 zile. Mai multe detalii despre cum să vă implicați în campanie vor fi disponibile aici din data de 23 martie sau prin intermediul congregațiilor locale ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.