Comunicat de presă

Inițiativa „Paștele este Hristos” invită credincioșii să slujească asemenea lui Hristos 

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa va lansa vineri, 12 aprilie 2019, o campanie de Paște și o prezentare video de două minute intitulate „Paștele este Hristos”.

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa va lansa vineri, 12 aprilie 2019, o campanie de Paște și o prezentare video de două minute intitulate „Paștele este Hristos”. Prezentarea video ilustrează exemplele de credință, speranță, caritate și dragoste ale lui Hristos și invită oamenii să urmeze exemplul Său.  

      

„Salvatorul este Cel care a rupt legăturile morții”, a spus președintele Russell M. Nelson – președintele Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. „Salvatorul este Cel care a plătit prețul pentru păcatele și încălcările noastre și Cel care le șterge, dacă ne pocăim. Salvatorul este Cel care ne eliberează de moartea fizică și de cea spirituală.”

Paștele reprezintă sărbătorirea învierii lui Hristos și promisiunea vieții eterne prin El. Campania îi încurajează pe cei care cred în Hristos să contacteze oameni și să discute cu ei despre binecuvântările ispășirii lui Hristos.   

„Împărtășiți prezentarea video pe rețelele de socializare, precum și în grupuri și în mesaje private, alături de o mărturie personală despre ce înseamnă Paștele pentru dumneavoastră”, a spus Judith Genster – producător media digitală, Zona Europa. 

Campania „Paștele este Hristos” se va desfășura de-a lungul a 10 zile și va putea fi găsită pe rețelele de socializare și pe http://mormonii.ro/ în 22 de limbi. 

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.