Comunicat de presă

Mesajul Primei Președinții cu ocazia Paștelui – aprilie 2019

Vezi cum ne poate ajuta formarea atributelor asemănătoare celor ale lui Hristos sa fim mai aproape de El de acest Paste

„A înviat” (Matei 28:6). Acesta este mesajul glorios de Paște și un memento minunat despre victoria lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Salvatorul a înviat și noi toți vom învia. El a suferit pentru a ne putea ajuta în toate încercările noastre. El a plătit prețul pentru noi, copiii Tatălui Ceresc, pentru a putea fi eliberați de moarte și păcat.  

„Nădejdea vie” (1 Petru 1:3) care ne este oferită prin înviere este convingerea noastră că moartea nu reprezintă sfârșitul, ci doar un pas necesar în tranziția de la viața muritoare la nemurire. Cu toții ar trebui să-I aducem laude lui Dumnezeu pentru învierea certă care face ca despărțirile noastre din viața muritoare să fie temporare și ne oferă speranța și tăria de a merge înainte.
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru Fiul Său, pentru misiunea Sa din viața muritoare și pentru slujirea Sa ca Domn înviat. Depunem mărturie că Isus este Hristosul, Fiul Dumnezeului Celui Viu. El este Creatorul, Salvatorul și Mântuitorul nostru, Mijlocitorul nostru pe lângă Tatăl și Izbăvitorul nostru. Într-o zi, El Se va întoarce pentru a domni ca Împărat al împăraților și Domn al domnilor.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.