Comunicat de presă

Herehau Vero își împărtășește mărturia prin muzică

Tânăr cântăreț francez apare în evenimentul „Festival – Un concert al tinerilor” în orașul Salt Lake

Herehau Vero, membru al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Franța, este prezent la evenimentul muzical special internațional, care a fost înregistrat în orașul Salt Lake din Statele Unite. În iunie, el a participat la înregistrarea acestui concert de 60 de minute, care va fi disponibil pentru descărcare și transmisiune în august pentru tinerii din întreaga lume.

Herehau_01.jpeg
Herehau_01.jpeg
Herehau Vero, cântă două piese solo în concertul pentru tinerii din întreaga lume.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„Am fost binecuvântat să mă nasc într-o familie de cântăreți și muzicieni. Am cântat cu bunicii mei încă de când eram copil”, a spus Herehau, acum în vârstă de 21 de ani.  Când avea zece ani, a trebuit să plece singur din casa sa natală din Tahiti pentru a locui cu o mătușă în Franța. Herehau nu mai avea cu cine să cânte. „Am continuat să cânt pe cont propriu și am încercat să-mi găsesc propriul drum în muzică”, a spus el. Un an mai târziu, părinții și cei trei frați mai mici i s-au alăturat în Franța.

Totul s-a schimbat când Herehau a fost la o audiție pentru a fi unul dintre soliștii spectacolului cultural de la dedicarea Templului Paris. După aceea, a spus Herehau, „chiar am început să cânt. Încetul cu încetul, am căpătat încredere în mine (nu am avut niciodată un profesor de canto) și am început să cânt folosind CD-urile cu muzica For the Strength of Youth”.

Cântând în timpul evenimentului cultural din momentul dedicării Templului Paris, Herehau și-a dat seama că Dumnezeu i-a dat darul de a ști să cânte. „Din acel moment, totul a prins contur.” Faptul de a ști că darul său era de la Dumnezeu l-a motivat să se îmbunătățească și să-l împărtășească. Pentru a-și îmbunătăți vocea, a urmărit și a făcut exerciții de încălzire vocală de pe YouTube și uneori a imitat mari cântăreți. „Încă mai am multe de învățat pentru a-mi controla vocea, dar am încredere că Tatăl meu Ceresc mi-a dat acest dar cu un motiv. Pentru mine, cântatul este modul meu de a-mi proclama convingerile întregii lumi.”

Lui Herehau îi place ca muzica să exprime ceea ce o persoană simte în mod profund sau cum acea persoană s-a luptat pentru a învinge încercările. „Îmi place foarte mult când autorul unui cântec își scrie muzica spunând propria poveste.”  Când interpretează un cântec, Herehau încearcă să-și-l însușească, de parcă l-ar fi scris el. „Apoi, când sunt pe scenă sau în studio, cânt din toată inima!  Scopul meu este să ating întotdeauna inimile oamenilor care mă aud cântând.”

Un prieten i-a sugerat lui Herehau să se înscrie la Festivalul de Muzică pentru Tineri din orașul Salt Lake. A fost uimit când a fost ales să cânte și să reprezinte Franța, alături de alți participanți internaționali. Herehau a sosit în orașul Salt Lake în luna iunie pentru a participa la repetițiile din Tabernacol. A fost încântat să vadă atât de mulți cântăreți tineri, inclusiv câțiva tineri muzicieni cunoscuți.

Sora Emily Belle Freeman, președinta generală a Tinerelor Fete, și președintele general al Tinerilor Băieți, Steven J. Lund, le-au vorbit participanților înainte de repetiții. Cuvintele lor i-au inspirat pe muzicieni, încurajându-i să-și folosească vocile pentru a face bine.

Herehau_02.jpeg
Herehau_02.jpeg
Herehau Vero repetând cu muzicieni pentru transmisiunea specială pentru tineri.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

În cadrul concertului, Herehau a cântat două piese franceze intitulate „Disciple of Christ” și „My Only Hope”, urmate de alte trei piese acompaniate de alți muzicieni. El a vorbit în deschiderea festivalului tinerilor în limba franceză, în calitate de gazdă internațională.

„Sper să fiu un instrument în mâinile lui Dumnezeu pentru a atinge inimile tinerilor prin această muzică”, a spus Herehau.

Evenimentul „Festival – Un concert al tinerilor” va putea fi vizionat pe 5 august pe pagina de transmisiuni a Bisericii și pe aplicația Gospel Stream în limbile engleză, franceză, portugheză și spaniolă.

Tinerii din întreaga lume sunt invitați să ia parte la acest festival – prin planificarea activităților locale, descărcarea listei de redare, vizionarea concertului și prin a se alătura și a cânta.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.