Comunicat de presă

Biserica lui Isus Hristos lansează un concert la nivel mondial pentru tineri

Urmăriți transmisiunea începând din data de 10 august

YouthConcert_01.png
YouthConcert_01.png
Acest concert de 60 de minute înregistrat în prealabil cuprinde este o sărbătoare mondială pentru tineri pentru a-și întări calitatea de ucenici ai lui Isus Hristos prin intermediul muzicii.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Festival – Un concert pentru tineri este o sărbătoare mondială pentru tineri pentru a-și întări calitatea de ucenici ai lui Isus Hristos prin intermediul muzicii.

Acest concert de 60 de minute înregistrat în prealabil cuprinde melodii din albumele recente din seria Strive to Be și va fi disponibil pentru descărcare începând de luni, 10 august 2024 (ora de vară în zona de munte), în limbile engleză, franceză, spaniolă și portugheză.

Unitățile Bisericii care au tineri care vorbesc alte limbi pot alege să participe, dacă tinerilor lor le place să asculte muzică în oricare dintre limbile puse la dispoziție.

Transmisiunea înregistrată în prealabil va fi disponibilă pe broadcasts.ChurchofJesusChrist.org, în aplicația Gospel Stream și pe canalul YouTube Strive to Be. De asemenea, va fi disponibilă ulterior în secțiunea Youth Music din Gospel Library.

Țărușii sunt invitați să participe la nivel mondial sâmbătă, 10 august, sau la o altă dată care să corespundă programelor și nevoilor locale.

Sugestii pentru planificare

Conducătorii sunt încurajați să implice tinerii în planificarea unui eveniment în care va fi vizionat concertul, adaptând evenimentul la circumstanțele lor unice (Manual general, 29.3.10). Sugestiile de mai jos ar putea fi utile. 

  • Lăsați tinerii să conducă. Dacă este posibil, invitați consiliul tinerilor la nivel de țăruș să conducă planificarea și desfășurarea evenimentului. 
  • Încurajați participarea grupului. La începutul lunii iulie, o listă cu cântece de concert și materiale promoționale vor fi disponibile pe youth.ChurchofJesusChrist.org. Tinerii sunt încurajați să se familiarizeze cu aceste cântece înainte de eveniment. Puteți încuraja tinerii să-și invite prieteni de alte credințe să cânte, să-L sărbătorească și să-L preaslăvească pe Isus Hristos împreună cu dumneavoastră.
  • Luați în considerare amploarea. Gândiți-vă dacă să vă adunați ca țăruș sau cu mai mulți țăruși. Adunările mai mari pot oferi cea mai bună experiență pentru acest eveniment. 
  • Adaptați-vă la nevoile locale. Transmisiunea va fi disponibilă în data de 10 august. Conducătorii locali își pot adapta planurile pentru eveniment pentru a se potrivi circumstanțelor și resurselor locale, alegând data și ora care funcționează cel mai bine pentru ei. De exemplu, evenimentul ar putea include o activitate de dans sau de alt fel, mâncare sau o gazdă de evenimente.
  • Luați în considerare locul. Datorită stilului festiv al muzicii și speranței legată de participarea tinerilor, ar putea funcționa mai bine să vă întâlniți într-un loc în aer liber sau într-unul în care poate să aibă loc o adunare mare.

Aflați mai multe în acest articol din Church News (doar în limba engleză).

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.