Comunicat de presă

Față în față pentru adulți necăsătoriți, cu vârstnicul Andersen, sora Bingham și sora Eubank

Evenimentul care se va desfășura în data de 13 iunie 2021 este pentru adulți necăsătoriți, cu vârsta de peste 31 de ani

Vârstnicul Neil L. Andersen, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, și președinta Jean B. Bingham și sora Sharon Eubank, din Președinția generală a Societății de Alinare, vor găzdui un eveniment Față în față pentru adulți necăsătoriți, cu vârsta peste 31 de ani, în data de 13 iunie 2021.

FaceToFace_June13
FaceToFace_June13
vârstnicul Neil L. Andersen, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli, președinta generală a Societății de Alinare, Jean B. Bingham și sora Sharon Eubank, prima consilieră în Președinția generală a Societății de Alinare.© 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

„Noi știm că mulți adulți necăsătoriți se confruntă cu încercări dificile sau au întrebări ori îngrijorări”, a spus vârstnicul Andersen, adăugând că „dragostea Salvatorului poate vindeca orice întristare. Sperăm să putem să împărtășim dragostea incomparabilă a Salvatorului prietenilor noștri din întreaga lume”.

Evenimentul va fi transmis prin sistemul de transmisiuni prin satelit al Bisericii, broadcasts.ChurchofJesusChrist.org, face2face.ChurchofJesusChrist.org, Latter-Day Saints Channel, BYUtv și alte canale, duminică, 13 iunie, la ora 4:00 p.m. ora de vară în zona de munte. Conducătorii locali sunt îndemnați să hotărască o dată și oră de vizionare care se potrivesc cel mai bine adulților necăsătoriți din zona lor.

Toți adulții necăsătoriți cu vârsta de peste 31 de ani sunt invitați să participe.

Adulții necăsătoriți reprezintă peste 50% din membrii adulți ai Bisericii, a observat sora Bingham. „Aceasta este o audiență semnificativă!”, a spus dânsa. „Așteptăm cu nerăbdare să avem o conversație cu ei despre contribuția lor la împărăție, capacitatea lor de a le sluji altora și dragostea lor față de Domnul Isus Hristos.”

Sora Eubank a spus, în calitate de adultă necăsătorită dânsa însăși, că este fericită să aibă această conversație deschisă cu alți adulți necăsătoriți. „Fiecare membru, indiferent de circumstanțele sale, poate contribui atât de mult”, a spus dânsa, „și noi sperăm să recunoaștem mai bine acest lucru despre membrii Bisericii”.

Vârstnicul Andersen a adăugat: „Acelor adulți, indiferent dacă nu ați fost niciodată căsătoriți ori sunteți văduvi, divorțați sau părinți singuri, vă spun că este nevoie de voi în împărăția lui Dumnezeu. Suntem recunoscători pentru tot ce faceți pentru a înainta lucrarea Domnului”.

La scurt timp după evenimentul în direct, o înregistrare a adunării de devoțiune va fi arhivată și disponibilă pentru vizionare la cerere pe face2face.ChurchofJesusChrist.org, Gospel Media, YouTube, Gospel Library și alte canale.

Pentru detalii despre transmisiune, limbile disponibile și retransmisiune, vedeți programul transmisiunii. Pentru ajutor în ceea ce privește echipamentul de recepționare a transmisiunilor prin satelit și transmisiune, vedeți mhtech.ChurchofJesusChrist.org.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.