Comunicat de presă

Grupuri de artele spectacolului de la UBY desfășoară un turneu online în Europa

Pandemia de COVID-19 a tulburat viața oamenilor din întreaga lume. În pofida reglementărilor și restricțiilor privind călătoriile, au apărut ocazii noi și unice. În acest an, conducerea Departamentului pentru Artele Spectacolului din cadrul Universității Brigham Young (UBY), o universitate acreditată din Statele Unite, sponsorizată de Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a sărbătorit 50 de ani de la înființare într-un mod neobișnuit.

Deși pandemia a năruit planurile de a desfășura obișnuitele concerte în direct, grupurile de artele spectacolului de la UBY au fost creative și au găzduit, timp de o săptămână, o serie de concerte, ateliere și adunări de devoțiune online gratuit, din 28 aprilie până pe 4 mai 2021. În cadrul transmisiunilor în direct, au fost prezente grupurile BYU Ballroom Dance Company, Living Legends, Young Ambassadors, The International Folk Dance Ensemble și Vocal Point.

În întreaga lume, multe persoane s-au bucurat de transmisiunile în direct, folosind evenimentele pentru a crea o legătură cu cei din jurul lor.

„Au vizionat oameni din 77 de țări și am avut 12.000-15.000 de vizualizări pe zi”, a spus Shane Wright, director al Departamentului pentru Artele Spectacolului din cadrul UBY. În Germania, vizualizările în direct au fost în medie de 30-50 pentru fiecare eveniment.

Vocal-Point
Vocal-Point
Trei artiști ai trupei Vocal Point a UBY cântând în cadrul Turneului mondial online al grupurilor de artele spectacolului de la UBY din anul 2021. Transmisiunile în direct le-au permis artiștilor să împărtășească cunoștințe despre culturi și povești, prin dans și muzică, unui număr nelimitat de oameni din întreaga lume.  Fotografia aparține: BYUFoto2021 by BYUPhoto. Alle Rechte vorbehalten.
Download Photo

BYU Vocal Point, un grup cunoscut de bărbați de la UBY care cântă a cappella, a cântat în cadrul turneului mondial online. Marți, 24 mai 2021, pentru ultima lor reprezentație în cadrul turneului, membri ai congregației din Hanau, Germania, a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, au organizat un watch party (petrecere de vizionare). Ei au urmărit transmisiunea în direct și au făcut comentarii pe rețeaua de socializare în timpul spectacolului și după el.

„Mi-a plăcut energia trupei Vocal Point”, a spus Emily Grünke. „A fost distractiv de urmărit.”

Turneul mondial online a fost o ocazie pentru studenții de la UBY să sărbătorească și să împărtășească cunoștințe despre diferite culturi prin cântec și dans. Universitatea Brigham Young este o instituție privată situată de-a lungul bazei Munților Wasatch din Provo, Utah. Cu peste 30.000 de studenți, reprezentând peste 100 de țări, și 186 de specializări pentru licență, UBY are ceva pentru fiecare.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.