Comunicat de presă

Emisiunea săptămânală a corului va fi transmisă în direct în Europa pe paginile web ale Bisericii

Corul Tabernacolului Mormon este un cor alcătuit din 360 de bărbați și femei care își oferă în mod voluntar timpul și talentele pentru a cânta în cadrul emisiunii săptămânale, numită Muzică și cuvânt spiritual, pe lângă faptul de a susține zeci de concerte în fiecare an.

Emisiunea săptămânală a Corului Tabernacolului Mormon, numită Muzică și cuvânt spiritual, poate fi urmărită în direct pe nouă dintre paginile web de țară oficiale ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, organizația care sponsorizează corul.

 

Muzică și cuvânt spiritual este cea mai longevivă emisiune din lume transmisă fără întrerupere, aceasta fiind difuzată de 89 de ani. Recent, emisiunea a început să fie transmisă în direct în Europa, în fiecare duminică de la ora 17:30 (CET), pe următoarele pagini web oficiale ale Bisericii:

Transmisiunea în direct reprezintă un răspuns la aprecierile pozitive pe care corul le-a primit în anul 2016, când a fost într-un turneu în Europa pentru prima dată în aproape douăzeci de ani. După ce a văzut corul în Zurich, profesorul Jean-François Mayer, un erudit al religiei, a scris pe blogul său următoarele lucruri: „Poate credința nu reușește întotdeauna să mute munți, dar aceasta schimbă vieți… Nu doar dragostea pentru muzică este cea care îi motivează pe membrii Corului Tabernacolului Mormon, ci și credința lor”.

Turneul a avut parte de concerte cu casa închisă și aplauze oferite în picioare de un public entuziasmat. Acum, iubitorii de muzică din Europa pot asculta emisiunea Muzică și cuvânt spiritual, care conține, așa cum sugerează și numele acesteia, muzică înălțătoare și cuvinte inspirate care ne ajută să cinstim mai bine ziua de sabat.

Transmisiunea în direct în fiecare țară va fi în limba engleză, momentan nefiind niciun plan de a traduce emisiunea. Totuși, canalul de YouTube al corului postează episoade ale emisiunii Muzică și cuvânt spiritual în limba spaniolă și portugheză la câteva săptămâni după transmisiunea în direct. Vizitați pagina web oficială a Corului Tabernacolului Mormon, pagina de Facebook și de YouTube pentru a afla mai multe despre cor și despre cele mai recente înregistrări muzicale.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.