Comunicat de presă

Biserica mărește numărul de chemări în poziții de conducere pentru generația care se ridică în Europa

Peste cincizeci de tineri adulți au fost chemați în calitate de consultați ai generației care se ridică în Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, pentru Zona Europa, iar opt dintre ei au fost chemați drept consultanți la nivel de zonă.

rising generation advisors 01Download Photo

Sub conducerea Președinției zonei, consultanții generației care se ridică se vor sfătui cu ai Bisericii conducători locali și vor contribui oferind perspective ale tinerilor, tinerilor adulți și ale misionarilor în cadrul consiliilor de conducere. Acești consultanți, împreună cu alți tineri adulți, se vor uni cu misionarii cu timp deplin și vor îndruma tinerii pe cărarea lor a legămintelor.

„Generația noastră care se ridică aduce o viziune proaspătă și tărie în viața noastră. Talentele, ideile, opiniile și energia lor îmbogățesc Biserica și, de asemenea, înalță și inspiră persoane, comunități și societăți din întreaga Europă”, a declarat vârstnicul Erich W. Kopischke, primul consilier în Președinția Zonei Europa.

Aceste noi roluri amintesc de invitația președintelui Nelson adresată generației care se ridică, de a juca un rol important în adunarea lui Israel și în grăbirea lucrării de salvare pentru a crea legături, a sprijini și a îndruma tinerii din întreaga Zonă Europa.

„Să ai privilegiul de a fi chemat să slujești generației care se ridică și să găsești idei pentru a ajuta această generație să își atingă potențialul maxim într-o Biserică vie este ceva unic”, a declarat Daniel Pail, consilier al generației care se ridică, din Viena, Austria.

Administrarea Bisericii este înlesnită de congregațiile locale numite episcopii și ramuri, de grupările congregaționale regionale numite țăruși și districte, de zonele geografice mai mari și de organele de conducere generale de la sediul central din orașul Salt Lake, din statul american Utah. Chemarea de consultant al generației care se ridică mărește rolurile de conducere pentru tinerii adulți din zonă și se bazează pe practica celor de toate vârstele de a sluji unii alături de alții în unitate în cadrul consiliilor și comitetelor de la fiecare nivel al Bisericii.

Pentru a afla mai multe despre viziunea generației care se ridică, urmăriți adunarea de devoțiune cu participarea președintelui Nelson pentru tinerii adulți: Să devenim oameni ai mileniului adevăraţi și adunarea de devoțiune pentru tineri: Speranța lui Israel.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.