SLCOlympics_08.jpg
Comunicat de presă

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă primește cu bucurie anunțarea locului de desfășurare a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2034

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a emis declarația de mai jos în data de 24 iulie 2024.

„Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă felicită sincer orașul Salt Lake pentru găzduirea Jocurilor Olimpice de iarnă din anul 2034. Sărbătorim această veste, amintindu-ne sentimentele de unitate, pace și prietenie care au caracterizat evenimentul când a fost găzduit ultima dată în Utah, în anul 2002.

Suntem pregătiți să sprijinim Jocurile Olimpice din anul 2034 primind cu ospitalitate atleți, voluntari și vizitatori din întreaga lume. Biserica își ia angajamentul să facă eforturi pentru ca Salt Lake să fie un oraș gazdă care să întruchipeze valorile slujirii, cooperării și respectului reciproc. Deoarece sediul central al Bisericii se află în acest oraș, vom colabora cu organizatorii atât la nivel local, cât și internațional pentru a întâmpina lumea pe măsură ce anul 2034 se apropie.”

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.