Comunicat de presă

Biserica anunță modificări în ceea ce privește canalele de comunicare
Sublinierea denumirii corecte a Bisericii și invitația la un devotament mai profund față de Isus Hristos 

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat astăzi modificări ale denumirilor mai multor site-uri, conturi de rețele de socializare și aplicații pentru dispozitive mobile ale Bisericii.

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat astăzi modificări ale denumirilor mai multor site-uri, conturi de rețele de socializare și aplicații pentru dispozitive mobile ale Bisericii. Acest lucru face parte dintr-o acțiune mai amplă care are drept scop să reflecte denumirea întreagă a Bisericii și să transmită mai bine dedicarea în a-L urma pe Isus Hristos.

   

                     

Site-uri. Site-ul oficial al Bisericii va fi denumit ChurchofJesusChrist.org. Această modificare intră în vigoare astăzi, 5 martie 2019, când denumirea domeniului ChurchofJesusChrist.org începe să direcționeze către pagina principală a site-ului LDS.org. În lunile care vor urma, denumirea domeniului ChurchofJesusChrist.org le va înlocui pe cele de mai jos: 

Canalul mormon va fi, de asemenea, inclus în domeniul ChurchofJesusChrist.org.

Deoarece principalii vizitatori ai site-ului Mormon.org nu sunt sfinți din zilele din urmă, unirea acestuia cu site-ul Bisericii care se concentrează asupra membrilor, denumit ChurchofJesusChrist.org, va dura mai mult. Se lucrează la unirea și restructurarea tuturor acestor site-uri pentru a oferi o experiență mai armonioasă și personalizată sub domeniul ChurchofJesusChrist.org. Până atunci, Mormon.org va deveni ComeUntoChrist.org.

Rețele de socializare. Mai multe conturi de rețele de socializare ale Bisericii vor susține și vor publica materiale care se concentrează asupra faptului de a trăi în acord cu Evanghelia lui Isus Hristos și aceluia de a o împărtăși. 

  • Conturile oficiale de Facebook și de Instagram ale Bisericii vor fi denumite „The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints @churchofjesuschrist”. 
  • A fost creat un grup pe Facebook pentru a clădi o comunitate și a informa mai bine persoanele în legătură cu știrile Bisericii. Acest grup este denumit „The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints – Inspiration and News”. 
  • Numele de utilizator al contului de Twitter al Bisericii va fi „The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints @ChurchNewsroom” și va fi sursa principală de știri ale Bisericii pe rețelele de socializare. 

Aplicații pentru dispozitive mobile. Multe dintre aplicațiile Bisericii pentru dispozitive mobile vor fi redenumite: 

  • LDS Music va deveni „Sacred Music”; 
  • aplicația Biblioteca Evangheliei își păstrează denumirea. 

Domeniul de e-mail. Adresele de e-mail ale angajaților Bisericii și ale conducătorilor generali ai Bisericii vor începe să folosească domeniul @ChurchofJesusChrist.org în locul celui actual @ldschurch.org.

Multă muncă rămâne de făcut, mai ales pe măsură ce Biserica face modificări în limbi din întreaga lume. Prima Președinție îi roagă pe sfinții din zilele din urmă și pe ceilalți „să [fie] răbdători și amabili în timp ce sunt făcute aceste modificări”

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.