Subiect

Situri istorice

Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă acordă o importanţă deosebită păstrării şi împărtăşirii istoriei sale. Biserica întreţine mai multe situri istoriceunde oamenii de toate religiile pot învăţa lecţii importante despre istorie, credinţă şi angajament.

„Siturile noastre istorice ne ajută să spunem povestea unică a sfinţilor din zilele din urmă”, a spusvârstnicul Marlin K. Jensen, istoricul şi cronicarul Bisericii. „Fiecare sit este plin de detalii istorice adevărate şi expoziţii care să-i ajute pe oameni să înţeleagă mai bine cine suntem şi ce este important pentru noi”.

Intrarea în toate siturile istorice ale Bisericii este gratuită şi toată lumea este binevenită. Unele situri sunt mari şi cuprind mai multe locaţii, cum ar fi Nauvoo, Illinois sau Palmyra, New York. Alte situri sunt mici, incluzând doar o statuie sau o clădire mică, aşa cum este Capela Gadfield Elmdin Anglia sau situl istoric Batalionul mormondin San Diego, California. Multe situri oferă activităţi distractive pentru familii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.