Subiect

Seară în familie

 

Din anul 1915, programul seara în familie, creat de conducerea Bisericii, i-a încurajat pe părinţii sfinţi din zilele din urmă să clădească şi să întărească relaţiile de familie. Astăzi, „serile în familie” se desfăşoară, în general, săptămânal, luni seara.

  • O seară de familie tipică începe şi se încheie cu o rugăciune şi cuprinde, de obicei, interpretarea unui cântec, citirea din scripturi, o lecţie scurtă cu temă religioasă sau legată de cunoştinţe practice şi gustări şi băuturi răcoritoare. Sau, în locul lecţiei, familia poate participa la un proiect de slujire sau poate desfăşura o activitate împreună. Serile în familie sunt astfel conduse încât să-i implice pe toţi membrii familiei.
  • Biserica asigură materiale pentru serile de familie, planuri de lecţii şi sugestii pentru a ajuta familiile de toate credinţele să-şi planifice şi să petreacă împreună, în fiecare săptămână, această seară.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.