Subiect

Muzeul de Istorie a Bisericii

Muzeul de Istorie a Bisericiiprezintă povestea Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmăprin intermediul expoziţiilor şi programelor educative. Situat în centrul oraşului Salt Lake, la vest de Piaţa Templului, muzeul este deschis publicului şi intrarea este gratuită. Muzeul colecţionează şi expune lucrări de artă ale sfinţilor din zilele din urmă şi artefacte ale acestora din întreaga lume într-un mod care oferă o experienţă educativă întregii familii.

Muzeul are atât galerii permanente, cât şi expoziţii temporare pe anumite teme. Multe dintre obiectele expuse pot fi, de asemenea, vizualizate online.

Muzeul de Istorie a Bisericii este situat la adresa 45 North West Temple Street, Salt Lake City, Utah şi este deschis publicului de luni până vineri de la ora 9:00 a.m. până la ora 9:00 p.m şi sâmbăta şi duminica între orele 10:00 a.m - 7:00 p.m.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.