Subiect

Distribuirea de scaune cu rotile

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6213-1-3215-1,00.html

  • Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a participat pentru prima dată la un proiect cu scaune cu rotile în anul 2003, când a oferit oamenilor cu dizabilităţi scaune cu rotile. Fără a avea un scaun cu rotile, acele persoane trebuie să depindă de prietenii şi membrii familiilor lor pentru a se deplasa sau altfel trebuie să se târască. 
  • Biserica distribuie scaune cu rotile prin intermediul agenţiilor locale, inclusiv prin cel al fundaţiilor soţiilor preşedinţilor de ţări.
  • În anul 2006, 54.840 de scaune cu rotile au fost distribuite în 54 de ţări: Albania, Samoa Americană, Angola, Argentina, Armenia, Barbados, Botswana, Brazilia, Bulgaria, Cambodgia, China, Columbia, Costa Rica, Croaţia, Republica Dominicană, Egipt, Etiopia, Fiji, Ghana, India, Indonezia, Japonia, Iordania, Kenya, Kirghistan, Liban, Malaezia, Mexic, Micronezia, Moldova, Mozambic, Myanmar, Nepal, Nigeria, Palau, Palestina, Panama, Paraguay, Peru, Filipine, România, Rusia, Samoa, Serbia, Africa de Sud, Sri Lanka, Surinam, Tanzania, Thailanda, Trinidad, Turcia, Ucraina, Vietnam şi Zimbabwe.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.